Mérgezés folyik Magyarországon! Halált is okozó betegségek! Káliummal mérgezett só az üzletek polcain!
Kétféle
só létezik. Az egyik, amelyik a testünk megfelelő működését segíti elő
és a másik, amelyik súlyosan károsítja. A magyar szabvány szerint
minimum 97% NaCl konyhasót kell tartalmaznia mindegyik étkezési sónak.
Alapvető élelmiszerünk viszont egészen más formákban is jelen van az
üzletekben.
Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta
Forrás: http://biolaci.com/wp-content/uploads/2013/06/Weixl-Varhegyi-Laszlo_A-so-elettani-hatasai-2013.pdf
http://tisztaso.hu/
http://www.tejfalussy.com/
http://tisztaso.hu/
http://www.tejfalussy.com/
Már régóta kering az interneten és szinte mindenhol találkozunk
azzal a hírrel, hogy sóval mérgezik az embereket. Ez így elsőre elég
horrorisztikus vagy morbid és bosszantó is egyben. Magyarországon
egyedülállóként Tejfalussy András kezdett beszélni a bolti só mérgező
hatásáról. Az biztos, hogy elgondolkodtató a rengeteg fajta só, az
összetétele némelyiknek meg egyenesen ijesztően hangzik. Az egyik só
például kálium-ferro-cianidot tartalmaz. A csomagoláson azt írják, hogy
ez egy csomósodás gátló. Dr. Weixl Várhegyi László - akinek írásait
szintén tömeges előfordulással találhatjuk meg az interneten -, ezt írja
erről az anyagról: A kálium-ferro-cianid, azaz sárgavérlúg-só
(veszélyes méreg, de sajnos ezt a bolti sókban csomósodásgátló szerként
használják).
A
megfelelő tisztaságú só védi a sejteket az elsavasodástól. Az emberek
nem használnak elég tiszta sót, vagy éppen túl sokat használnak a
mérgezett fajtából. Így a megbetegszenek és teljesen felborul a
szervezetük egyensúlya. A nem megfelelő tisztaságú só fogyasztása
hatással van az idegrendszerre, az érzelmi állapotra, az alvásra, a
rákos megbetegedésekre, a csontritkulásra, a keringésre, a
szívproblémákra, a vérnyomásra, a cukorbetegségre vagyis ezek előidézője
lehet. A tiszta sóra váltás és a tiszta víz fogyasztása viszont gyógyír
lehet ezekre a problémákra. A betegség mindig az egyensúly felborulása
miatt keletkezik az emberi testben. Azzal, ha nem megfelelő tisztaságú
sót fogyasztunk, súlyosan károsíthatjuk az egészségünket.
Tejfalussy András országos hírű mérnök, feltaláló honlapján a következőket olvashatjuk:
Tejfalussy András országos hírű mérnök, feltaláló honlapján a következőket olvashatjuk:
-- Amit az étkezési sóról tudni kell
Mindenki számára nagyon fontos, hogy étkezései során tiszta NaCl
konyhasót egyen. A kereskedelemben kapható sók egy része ismeretlen
mennyiségű kálisót tartalmaz, pedig ez nagyon veszélyes. Az
MSZ-01-10007-82 (Magyar Szabvány) szerint minimum 97% NaCl konyhasót
kell tartalmaznia mindegyik étkezésre szánt sónak, de KCl kálisó nem
szerepel a fennmaradó maximum 3%-nyi egyéb komponensek között. Bővebb
leírást a www.tisztaso.hu oldalon a dokumentumoknál találsz. ---- Ha tiszta, kétszeres minőségellenőrzési vizsgálattal felügyelt, minimum 99,5% NaCl tartalmú konyhasóra (nátrium-kloridra) van szükséged, akkor a www.tisztaso.hu weboldalon keresztül beszerezheted. Az 1kg-os NaCl konyhasót a patikák által használt gyógyszerkönyvi tisztaságú konyhasó 25kg-os zsákjaiból csomagoltuk át. --
--
Mitől lett ennyire sok magyar ember beteg, rövid életű, és meddő? Miért csökken évi több tízezerrel a létszámunk? Három titkos főfelelősre mutattak rá az ok-okozat kalibráló élettani mérések:
1.: Túlterheli az immunrendszert, ha az ivóvíz mérgező vegyszereket és/vagy klórozásnak ellenálló vírusokat tartalmaz.
2.: Keringésrontó, ha a fiziológiás mérték alá csökkentik a konyhasó pótlást.
3.: Sejtműködés-gátló, keringésrontó és ivartalanító hatású, ha a fiziológiás szükségletnél sokkal több káliumot esznek, isznak. --
Dr.
-- A só védi a sejteket és különösen az agysejteket az elsavasodástól. Azért van napjainkban sok ember szervezete elsavasodva, mert nem használnak elegendő sót, vagy elegendő sót használnak, de az nem tiszta só, azaz nem tiszta NaCl!!!! A vesének is szüksége van a tiszta sóra a túltengésben lévő savak leépítésére és azok vizelettel történő kiválasztására és kiürítésére. Ha a szervezet sóban szegény, akkor egyre jobban elsavasodik!!! Az agy, az elsavasodása miatt nem megfelelően működik. Ezért fontos a só a lélektani és érzelmi zavarok kezelésében is. A depresszió kezelésében használt lítium, a sót próbálja meg helyettesíteni. Nem lítiumot kellene adni a betegnek, hanem több tiszta sót!!!! (...)
A tiszta só fontos szerepet tölt be az agyban, a szerotonin- és a melatonin-szint állandó fenntartásában. Ha elegendő tiszta víz és elegendő tiszta só van a szervezetben, akkor azok, mint természetes antioxidánsok, eltávolítják a toxikus salakanyagokat, s így nem kell az esszenciális aminosavakat, mint például a tryptofánt és a tyrozint a szervezetnek feláldozni. Ugyanis tryptofán szükséges a szerotonin, a melatonin és tryptamin képzéshez. A jó alvás egyik feltétele a megfelelő melatonin szint az agyban. Nagyon sokan nem is sejtik, hogy sokkal jobban aludnának, ha a tiszta sóval egy kicsit jobba sóznának! A tiszta só tehát nagyon fontos az alvászavaroknál, mivel a só egy természetes altató is egyben. (...)
Sokan nem tudják, hogy a tiszta só megfelelő mértékű használata szükséges a rák megelőzésében és kezelésében. Ha valaki egyszer megszúrja a kezét és az vérezni kezd, akkor meg kell szívnia a sebet, hogy az fertőtlenítve legyen: Az így megízlelt vér sósságát memorizálni kell, ugyanis a vérünk gondoskodik arról, hogy mindig megfelelő mennyiségű NaCl tartalma legyen. Ha nem viszünk be eleget a tiszta sóval, akkor a vér agresszív módon a legtöbb nátriumot tartalmazó szervünkből a csontokból vonja ki azt. Ilyekor felborul a csontanyagcsere és elkezdődik a csontritkulás. (...)
A só fontos nemcsak a csontozat, hanem a izomzat és az erőnlét fenntartásához is. A hiedelmekkel ellentétben, a tiszta só csökkenti a szívritmus zavarokat is és fontos szerepet játszik a vérnyomás szabályozásában. A víz-só aránya is kiemelten fontos! Egy sószegény táplálkozás magas vízfogyasztás mellett egyes embereknél magas vérnyomáshoz vezet. Tehát nem a sok só idézi elő a magas vérnyomást, hanem a kevés!!! Ha valaki vizet iszik és sót nem vagy csak keveset fogyaszt, akkor nem marad elég víz a vérkeringésben és így a véredények nem töltődnek fel megfelelően. A bolti sók káliummal szennyezettek, szintúgy, mint az élelmiszeripar által előállított, nem tiszta sóval tartósított élelmiszerek, s ez miatt is megváltozik a sejtek, különösen az erre érzékeny vér Na/K aránya, s ez miatt alakulnak ki a szív és érrendszeri betegségek, sőt szívmegállás is létrejöhet!!! Sajnos manapság a boltokban, de még a bioboltokban sem lehet tiszta sót kapni. Valamennyi só különböző kálium-sókkal van dúsítva, s vannak olyan sók is, amelyeknek mindössze 30-35 %-os a NaCl tatalma! --
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése